Twitter takkuili monilla käyttäjillä

Twitter takkuili monilla käyttäjillä

Päivitys 1.3. klo 14.34: Twitter toimii jälleen.

Somepalvelu Twitter kärsi tiistaina pahoista toimintahäiriöistä.

Palvelun päänäkymä ei ladannut uusia tviittejä, ikään kuin sen käyttäjä ei seuraisi ketään. Ongelmaa ilmenee sekä mobiilisovelluksissa että web-käyttöliittymässä.

Downdetector.com-sivuston mukaan palvelussa alkoi ilmetä ongelmia keskiviikkona vähän ennen puoltapäivää. Ongelmailmoitusten määrä vaikuttaa taittuneen laskuun puoli yhden jälkeen, mutta on edelleen korkealla.

Palvelun kasvavista teknisistä ongelmista on alettu uutisoida yhä enemmän sen jälkeen, kun sen uusi omistaja Elon Musk on irtisanonut sen työntekijöitä. Etenkin sellaiset käyttäjät, joilla on runsaasti seuraajia, ovat viime kuukausina valitelleet saavansa nykyään tuskin lainkaan ilmoituksia saamistaan kommenteista ja muista reaktioista.

Monissa uutisissa on toisteltu, että teknisen henkilökunnan määrä on supistunut ”luurankomiehistöksi”. Kuluneena viikonloppuna Twitter irtisanoi vielä 200 työntekijää lisää, eli noin 10 prosenttia jäljellä olevasta työvoimastaan.

Tervetuloa. Mobiilisovelluksen mukaan ”twiitit eivät lataudu juuri nyt”. Web-käyttöliittymässä taas näkymä on kuvatun kaltainen.

LUE MYÖS

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *