Twitter saa uusia ominaisuuksia – Musk lupaa pomminvarmaa toimintaa, ”vaikka

Twitter saa uusia ominaisuuksia – Musk lupaa pomminvarmaa toimintaa, ”vaikka

Twitterin toimitusjohtaja Elon Musk on ilmoittanut, että palveluun lisätään pian uusia ominaisuuksia. Muskin mukaan Twitteriin lisätään pian mahdollisuus äänipuheluille, videopuheluille sekä salatuille yksityisviesteille.

Muskin Twitter aikoo siis ryhtyä kilpailemaan elintilasta myös perinteisten pikaviestimien, kuten WhatsAppin ja Signalin kanssa, joista nämä ominaisuudet ovat löytyneet jo vuosia.

The Daily Beast kertoo Muskin sanoneen, että salattujen viestien toiminto pitäisi olla käytössä jo 17. toukokuuta. ”Happotesti on, että en voisi nähdä yksityisviestejänne, vaikka joku osoittaisi päätäni aseella,” Musk vakuuttaa.

Musk lisää, että mahdollisuus ääni- ja videopuheluille on tulossa pian. Muskin mukaan kyseessä on käyttäjätilien välistä viestintää, eikä siihen tarvita edes puhelinnumeroa.

DB:n mukaan uudet ominaisuudet julkistettiin sen jälkeen, kun Fox Newsin entinen, toistaiseksi tuntemattomista syistä potkut saanut tähtihahmo Tucker Carlson ilmoitti käynnistävänsä uuden show’n Twitterissä.

LUE MYÖS

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *