Uudistunut Lippo tähtää pudotuspeleihin – kauden avausottelusta tuli tappio

Uudistunut Lippo tähtää pudotuspeleihin – kauden avausottelusta tuli tappio

Uudistuneen Lipon kausi alkoi perjantaina tappiolla Haminan Palloilijoiden vieraana. Yleensä Ykköspesiksen suurimpiin suosikkeihin lukeutuva Lippo ei ole ennakkokaavailuissa ensi syksyn nousijasuosikki.

– Vähän oli alkujännitystä havaittavissa. Meillä oli useampia debytantteja tälle sarjatasolle ja vastustajalla vähän kokeneempi joukkue. Hamina myös löi hyvin, sillekin pitää osata antaa arvoa, Lipon uusi pelinjohtaja Riku Tolonen taustoitti tappiota.

Muutoksen myrskytuulet ovat puhaltaneet vajaan vuoden aikana läpi Lipon. Miehet ovat vaihtuneet niin pelaajistossa, seurajohdossa, sarjapaikkaa hallinoivassa taustayhtiössä kuin pelinjohdossakin. Lipon viuhkamiehenä operoi tänä kesänä viimeksi Siilinjärvellä pelinjohtajana toiminut sotkamolaislähtöinen Tolonen.

– Bussissa juuri kirkastimme tavoitettamme. Jos ajatellaan, että kolmen kärki olisi PuPe, KaMa ja Hamina, niin kyllä me neljännestä paikasta haluamme tapella. Pudotuspelipaikkaa haetaan, Tolonen vahvisti.

Aiempina vuosina Raksilan hiekkatekonurmelle ykköspesistasolle koviakin nimimiehiä juoksuttanut Lippo on nuorentunut roimasti.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *