Xbox One on nyt lähempänä hautaa – Microsoft teki merkittävän

Xbox One on nyt lähempänä hautaa – Microsoft teki merkittävän

Microsoft ei enää kehitä yksinoikeuspelejä Xbox One -konsolille. Asiasta kertoi Xbox Game Studiosin johtaja Matt Booty, jonka mukaan olemassa olevien yksinoikeuspelien tukea kuitenkin jatketaan, uutisoi Techspot.

Xbox Series -konsoleille kehitettyjä pelejä voi edelleen pelata Xbox Onella Microsoftin pilvistriimausteknologian avulla.

”Näin aiomme jatkaa tukea”, Booty lisäsi.

Peliyksikön johtaja myös vahvisti, että Microsoft aikoo jatkaa yksinoikeuspelien kehittämistä uudemmille Xbox Series S -konsoleille. Osa kehittäjistä on pyytänyt Microsoftia lopettamaan pakollisen Series S -yhteensopivuuden vaatimisen, koska pelien kehittäminen kahdelle konsolille on hitaampaa kuin pelkälle Xbox Series X:lle.

Booty myöntää, että pelien kehittäminen molemmille laitteille on työläämpää. Hän sanoo tiimiensä pyrkineen puristamaan kaikki tehot irti Series S -konsolista.

Päätös tulee tuskin yllätyksenä, koska Xbox One on julkaistu lähes vuosikymmen sitten. Microsoft ja Sony myös tukivat vanhempia konsoleita tavallista pidempään. Seuraavan sukupolven mallit julkaistiin vuoden 2020 lopulla, mutta koronapandemiasta johtuneet vaikeudet toimitusketjuissa hidastivat niiden tuloa markkinoille.

LUE MYÖS

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *