Manse venytti Kempeleen Kirin naisten tappioputkea – ”Toivottavasti myös yleisöön näkyi se ilme, jolla taisteltiin”

Manse venytti Kempeleen Kirin naisten tappioputkea – ”Toivottavasti myös yleisöön näkyi se ilme, jolla taisteltiin”

KeKi:n kauden neljännelletoista ottelulle ei oltu ladattu paljoa sarjataulukkoa mullistavia odotuksia, vaikka matsi pelattiinkin kotoisalla Sarkkirannan kentällä.

Sarjan kärkipaikoilla kiikkuva Manse PP on tälläkin kaudella ollut armottoman laadukas ryhmä, eikä se jättänyt mitään arvailujen varaan Kempeleessäkään. Sinivalkoisia rokotettiin armotta pienimmistäkin virheistä, ja Manse ratkaisikin molemmat jaksot käytännössä kunnarin arvoisin läpilyönnein.

KeKi:n parhaana palkittiin joukkueen molemmat juoksut lyönyt Emmi Särkioja. Onnistujina voidaan pitää myös etenijäjokerikaksikkoa Iida Tossavainen–Johanna Hihnala.

Ottelussa KeKi:n viuhkaa näytti alkukauden kakkospelinjohtajana toiminut Tom Roos, joka hyppäsi väliaikaisesti joukkueen yhteisymmärryksessä jättäneen Jarkko Hattaran tilalle. KeKi ei ole vielä tiedottanut loppukauden pelinjohdostaan.

– Kaveri oli tänään pirun hyvä, vaikka me itse asiassa pelasimme ajoittain ihan hyvin ja taisteluilmeellä, joka olisi saattanut jotain muuta vastaan riittää paremmin. Toivottavasti myös yleisöön asti näkyi se ilme, jolla taisteltiin, kommentoi KeKi:n uunituore merkinnäyttäjä Roos.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *