Kempeleläinen Anne Romppainen ryhtyi henkilökohtaiseksi tyylivalmentajaksi, kun työt vaatesuunnittelijana loppuivat

Kempeleläinen Anne Romppainen ryhtyi henkilökohtaiseksi tyylivalmentajaksi, kun työt vaatesuunnittelijana loppuivat

– On varmasti stailisteja, jotka sanovat, ettei yli 40-vuotias saa pitää minihametta, mutta se on vanhanaikaista. Haluaisin rikkoa mielikuvaa siitä, kenelle stailauspalvelu ja pukeutumisneuvonta sopii ja kenelle se on kohdennettua.

Näin toteaa Anne Romppainen, jonka yritys Style from periferia on juuri aloittanut toimintansa. Pitkään vaatetusalalla työskennellyt kempeleläinen tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista pukeutumisneuvontaa oman vaatekaapin äärellä.

– Monen kipupiste on se, että vaatekaapissa on vaatteita, mutta ei ole tietoa, miten niitä yhdistetään. Vaatekaapin avaaminen voi olla osalle jännittävää, mutta en tule tuomitsemaan ketään siitä, mitä kaapissa on.

Idea henkilökohtaisen palvelutyyppisen tyylivalmennuksen kotiin tuomisesta alkoi muotoutua, kun Romppaisen työt metsästys- ja ulkoiluvaatteiden teknisenä suunnittelijana loppuivat.

– En löytänyt omalta alalta mitään, mitä haluaisin tehdä. Kyselin eräässä Facebook-ryhmässä, mitä tekisitte, jos olisitte tällaisella kokemuksella ja ammattitaidolla olevia.

Romppainen kuvailee, että hänen pääasiallinen kohderyhmänsä on todennäköisesti yli 30-vuotiaat naiset.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *