Epäonniset festarit keskeytettiin Rukalla, lavoja alettiin purkaa lauantaiaamuna – ”Riskit olisivat liian suuret yleisötapahtumalle”

Epäonniset festarit keskeytettiin Rukalla, lavoja alettiin purkaa lauantaiaamuna – ”Riskit olisivat liian suuret yleisötapahtumalle”

Rukan lähellä keskiviikkona alkaneen Epäjohdonmukaiset tanssiaiset -musiikkifestivaalin piti jatkua myös lauantaina, mutta järjestäjät tiedottavat, että tapahtuma on päättynyt.

”Tanssiaiset eivät jatku lauantaina. Lentomme päättyi kauniiseen perjantaiyöhön. Olemme todella pahoillamme. Emme voi jatkaa suunnitellun ohjelman toteuttamista nykyisillä resursseilla ja työvoimalla. Riskit olisivat liian suuret yleisötapahtumalle. Kaikki kivet käännettiin viikon aikana”, tapahtuman verkkosivulla, Instagram-tilillä ja Facebook-sivulla lukee.

Järjestäjien julkaisemassa piirroksessa lauantain päivämäärä on viivattu yli. Kuva on Facebook-sivulta:

Järjestäjät kiittävät tekstissä tanssiaiskansaa, talkoolaisia, artisteja, taiteilijoita sekä tekniikan ja tapahtuma- ja turvallisuusalan työntekijöitä, ”kaikkia tapahtuman hengen luomiseen osallistuneita ja Epiksiin uskoneita”.

Järjestäjät myös pyytävät tapahtuman typistymistä anteeksi suomeksi, ranskaksi, saameksi ja englanniksi, tässä järjestyksessä.

Verkkosivulla on ohjeita festarialueelta poistumiseen ja alustava aikataulu sukkulabussivuoroista tapahtumapaikalta Rukalle.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *