Kemissä useita pahoinpitelyitä ja hurjia ylinopeuksia – ”Viimeinen vuorokausi Kemin keskustan alueella on ollut poliisin kannalta erittäin vilkas”

Kemissä useita pahoinpitelyitä ja hurjia ylinopeuksia – ”Viimeinen vuorokausi Kemin keskustan alueella on ollut poliisin kannalta erittäin vilkas”

Kemissä tapahtumarikas viikonloppu on näkynyt myös poliisin tehtävämäärissä. Poliisin mukaan viikonloppu oli Meri-Lapissa ja varsinkin Kemin keskustassa poliisin kannalta erittäin vilkas ja viimeisen vuorokauden aikana poliisille on tullut yhteensä yli 100 hälytystehtävää.

Lauantai-illan ja yön aikana poliisin tietoon tuli kahdeksan pahoinpitelyä, joissa osassa oli useita osallisia. Pahoinpitelyt tapahtuivat lähinnä Kemin keskustan kaduilla. Lisäksi Torniossa tapahtui yksi pahoinpitely Hallituskadulla.

Pahoinpitelyiden osalta kahdesta tapahtumasta epäilty tekijä otettiin kiinni ja kuljetettiin Kemin poliisivankilaan. Kenelläkään ei tullut pahoinpitelyistä kuitenkaan vakavia vammoja.

Pahoinpitelyiden lisäksi poliisia työllistivät myös muun muassa häiriökäyttäytymiset, joiden myötä viisi henkilöä jouduttiin ottamaan poliisin säilöön Kemin poliisivankilaan.

Hurjia ylinopeuksia ja rattijuopumuksia

Kemissä tapahtui sunnuntaiyönä vähän ennen kello yhtä törkeä rattijuopumus ja törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Tapahtumat alkoivat, kun siviilipoliisipartio ajoi Kemi-Tornio moottoritietä 120 km/h rajoitusalueella, jolloin lujaa ajanut henkilöauto ohitti poliisipartion.

Partio lähti auton perään ja nopeusrajoituksen vaihtuessa 100 km/h, oli pakenevan auton vauhti 165 km/h. Tämän lisäksi auto ajoi ajoittain keskiviivan päällä.

Auto pysäytettiin Eteläväylän rampin kohdalla. Kuljettajaksi paljastui Oulussa asuva ulkomaalainen 35-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,78 mg/l. Hänet toimitettiin Länsi-Pohjan sairaalaan verikokeisiin ja sen jälkeen Kemin poliisivankilaan.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *