Ville Koivunen nakutteli avausottelussa tehot 2+1 – Kärpät löi Jukurit pienessä kaukalossa

Ville Koivunen nakutteli avausottelussa tehot 2+1 – Kärpät löi Jukurit pienessä kaukalossa

Tila ja aika olivat kortilla Rantasalmen jäähallin pienessä kaukalossa, mutta Kärpät oli tilanteen herrana kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan. Pisteiden sijasta tarjolla oli itseluottamusta mahalaskuun päättyneen edellisen kauden unohtamiseksi.

Kärpät pani tuulikoneen päälle ensimmäisen erän lopussa, kun se iski reilun minuutin sisällä kaksi maalia. Kauden avausosuma merkittiin Carl Jakobsonille, joka lakaisi irtokiekon maalin edestä verkkoon. Kanadalaishankinta Connor Bunnaman lusikoi 2–0-maalin rystypuolelta.

Mikkeliläisten maalivahti Markus Ruusu ei ollut torjunnoissaan parhaimmillaan. Kärpissäkin lainamiehenä yhden ottelun viime kaudella pelannut Ruusu jätti esimerkiksi 3–0-maalissa Ville Koivuselle reippaasti tilaa kiekon sijoittamiseen. Koivunen karkasi maalintekoon toisen erän puolivälissä. Hän iski vielä päätöserässä paluukiekosta 4–0-osuman.

Edellisillä liigakausilla 29 ja 28 tehopistettä kerännyt Koivunen lienee matkalla lähemmäksi Liigan pistepörssin kärkeä. 20-vuotias oululainen pelasi perjantaina Bunnamanin ja Trevor Mingoian lupaavasti toimineessa ketjussa. Tuloksena oli mellevät tehot 2+1 .

Kärppien maalivahdin Niclas Westerholmin nollapeli kesti vajaan 57 minuutin ajan.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *