Zuckerberg on menettänyt uskonsa Muskiin: ”Elon ei ole vakavissaan, on

Zuckerberg on menettänyt uskonsa Muskiin: ”Elon ei ole vakavissaan, on

Somejättien pöhinäkummallisuus numero yksi kuluvana vuonna on ollut Meta-pomo Mark Zuckerbergin ja X-omistaja Elon Muskin välille kaavailtu kamppailuottelu. Otteluidea lähti leikkimielisesti liikkeelle aiemmin kesällä, kun Meta oli julkaisemassa Twitterin (nyk. X) kilpailijaksi sopivaa somepalvelu Threadsia, ja Musk oli sitä mieltä, että heidän pitäisi Zuckerbergin kanssa käydä ”häkkiottelu”.

Mark Zuckerberg suhtautuu intohimoisesti vapaaotteluun. Hän treenaa säännöllisesti ja hyvin ahkerasti ainakin brasilialaista jujutsua alan ammattilaisten kanssa. Hän ilmoitti olevansa kohtaamiseen valmis.

Sitten kahden miljardöörin visiot alkoivatkin pahasti ajautua eri suuntiin.

Musk ehti muun muassa hehkuttaa, että ottelu näytettäisiin suorana X:ssä. Zuckerberg taas on sitä mieltä, että ottelun järjestelyt ja näkyvyys pitäisi antaa ammattilaisten huoleksi, esimerkiksi vapaaottelun UFC-organisaatiolle.

LUE MYÖS:

Zuckerberg on kertonut harjoittelevansa säännöllisesti. Musk taas ilmoitti nostelevansa joskus painoja töiden lomassa toimistolla – kunnes ilmoitti, että hänen olkapäänsä tarvitsisi leikkauksen, minkä vuoksi ottelu voidaan käydä aikaisintaan kuukausien kuluttua.

Musk on hehkuttanut myös muun muassa ideaa ottelun käymisestä Rooman historiallisessa Colosseumissa. Hiljattain Musk kertoi keskustelleensa ottelun järjestämisestä ”eeppisessä”, historiallisessa italialaisympäristössä Italian kulttuuriministerin kanssa.

Myös Muskin ja kulttuuriministerin näkemykset ovat eronneet toisistaan, sillä Musk julisti ottelun hyväntekeväisyystuottojen menevän veteraaneille, kulttuuriministeri taas hehkutti niiden menevän italialaisille lastensairaaloille.

Myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa Mark Zuckerbergin mitta tuli täyteen. Hän kirjoitti Threadsiin aiheesta.

”Voinemme olla samaa mieltä siitä, ettei Elon ole tosissaan ja on aika siirtyä eteenpäin”, Zuckerberg kirjoitti.

Hän oli kommentoinut jo pari päivää aiemmin rakastavansa kamppailu-urheilua ja olleensa valmis ottelemaan Muskin kanssa siitä asti, kun tämä hänet haastoi. Zuckerberg totesi, että jos Musk suostuisi johonkin päivämäärään, myös hän ilmoittaisi siitä. Siihen asti kannattaa vain olettaa, että mistään Muskin sanomasta ei ole yhdessä sovittu.

Sunnuntaisessa kirjoituksessaan Zuckerberg kertoo tarjonneensa päivämäärää ottelulle, ja UFC-pomo Dana White on luvannut toteuttaa ottelun hyväntekeväisyyden hyväksi. Musk sen sijaan ei suostu vahvistamaan päivämäärää, ilmoittaa tarvitsevansa leikkauksen ja kuitenkin ehdottaa harjoitusottelua, Zuckerberg kuvailee.

Hieman aiemmin X:ssä Musk oli julkaissut kuvakaappauksen hänen ja Zuckerbergin välisestä viestittelystä. Musk oli ehdottanut harjoitusottelua Zuckerbergin pihalla sijaitsevassa kehässä muutaman päivän sisällä.

Zuckerberg oli vastannut ehdotukseen, että Muskin tulisi treenata omillaan ja ilmoittaa, kun on valmis ottelemaan. Hän jatkoi, ettei halua hypettää jotain, mikä ei ole tapahtumassa. Zuckerberg kirjoitti Muskille myös, että tämän tulisi joko päättää toteutuksesta pian tai sitten annetaan asian olla.

Threads-julkaisussaan Zuckerberg vielä mainitsi, että Musk tietää mistä hänet tavoittaa, jos tämä ottelun haluaa toteuttaa. Sillä välin Zuckerberg aikoo keskittyä kisailemaan sellaisten ihmisten kanssa, jotka suhtautuvat lajiin tosissaan.

LUE MYÖS

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *