Vähemmän on enemmän: tuleva Counter-Strike voi nostaa seinän pystyyn nykyistä

Vähemmän on enemmän: tuleva Counter-Strike voi nostaa seinän pystyyn nykyistä

Vähintäänkin reilun vuosikymmenen verran odotettu verkkoräiskintäpeli Counter-Strike 2 saapuu pian. Se saattaa uudistaa Counter-Strikeä useammallakin tapaa: dataa penkova nimimerkki Aquarius löysi viitteitä siitä, että CS2:ssa otteluiden maksimikierrosten määrä olisi 24. Tällä hetkellä Counter-Strike: Global Offensive -ottelut ratkeavat viimeistään 30. kierroksella.

Aquariuksen löytö on herättänyt Counter-Strike -yhteisön kiistelemään siitä, olisiko kynärikisojen maksimikierrosten määrää syytä lyhentää. Osa pelaajista haluaisi pitäytyä vanhassa, kun taas osa on sitä mieltä, että 24 kierrosta olisi ihan riittävästi.

DOT Esports kertoo, että ainakin yksi datalähde tukee kierrosten lyhentämistä.

Counter-Strikeä kehittävän Valven virallinen, pisteytetty matchmaking eli järjestelmä, joka pyrkii etsimään pelaajalle tämän itsensä tasoista peliseuraa, puhuu lyhyempien otteluiden puolesta. Data osoittaa, että 40 prosenttia tammikuun ja heinäkuun välillä pelatuista CS:GO-otteluista pelattiin Short-pelitilassa. Siinä kierrosten maksimimäärä on 16, ja toisen pelaajatiimin on voitettava niistä yhdeksän voittaakseen koko ottelun.

Ennen kuin csgostats.gg-sivusto toi Valven keräämän datan esiin pelaajat olivat olleet siinä käsityksessä, että Short-ottelut eivät olleet kovinkaan suosittuja. Data siis puhuu täysin päinvastaista: iso siivu pelaajista haluaisi pelata lyhyempiä matseja.

LUE MYÖS

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *