Vauhti kiihtyy -festivaalin lipunmyynti ensi vuodelle alkoi jo, vaikka ensimmäinen festivaali Oulussa on hädin tuskin saatu käyntiin

Vauhti kiihtyy -festivaalin lipunmyynti ensi vuodelle alkoi jo, vaikka ensimmäinen festivaali Oulussa on hädin tuskin saatu käyntiin

Tänään Ouluhallissa käynnistyvän Vauhti kiihtyy Oulu -festivaalin hyvästä vastaanotosta johtuen tapahtuma tuodaan Ouluun myös ensi vuonna, festivaalin järjestävä Rauhala Media ilmoittaa tiedotteessaan.

Tiedotteen mukaan seuraavan tapahtuman ajankohta olisi 23.–24.8.2024. Ensi vuoden tapahtuman lipunmyynti käynnistyy tänään tarjoushinnoin.

Tulevassa tapahtumassa luvataan olevan viisitoista artistia, ja tapahtumapaikkana pysyy tiedotteen mukaan Ouluhalli.

– Lippujen kysyntä on ylittänyt odotuksemme ja minusta näyttää siltä, että tällaiselle koko kansan festivaalille on tilausta Oulussa. Niinpä päätimme jo hyvissä ajoin, että festivaali järjestetään myös ensi kesänä, Rauhala Median toimitusjohtaja ja festivaalijärjestäjä Marko Savolainen kertoo tiedotteessa.

Tämän vuoden Vauhti kiihtyy Oulu -festivaaliin odotetaan tiedotteen mukaan 15 000 kävijää. Savolaisen mukaan alkavalle festivaalille on vielä lippuja saatavilla.

Festivaaleilla esiintyvät muun muassa Kotiteollisuus, Portion Boys ja Teflon Brothers.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *