Poliisilla työläs perjantai Meri-Lapissa: takaa-ajo moottoritiellä, kirveellä uhkailua Kemissä ja pahoinpitely Torniossa

Poliisilla työläs perjantai Meri-Lapissa: takaa-ajo moottoritiellä, kirveellä uhkailua Kemissä ja pahoinpitely Torniossa

Perjantaina iltapäivällä Suomen Tullin partio ilmoitti poliisille takaa-ajosta Tornion ja Kemin välisellä moottoritiellä.

Tullin takaa-ajama henkilöauto oli tullut Ruotsista Suomen puolelle. Moottoritielle päästyään ajoneuvo oli lähtenyt ajamaan huomattavaa ylinopeutta, 180 kilometriä tunnissa.

Jonkin ajan kuluttua poliisi löysi kyseisen ajoneuvon pysäköitynä Kemin linja-autoaseman pihalta. Autossa oli kaksi henkilöä, jotka kumpikin otettiin kiinni törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Autoon tehtiin etsintä, jossa löytyi pieni määrä huumausaineita.

Myöhemmin perjantai-iltana nuorten porukka oli ajanut Kemissä Ouluntietä, kun auton pakoputki oli irronnut töyssyssä. Nuoret olivat pysähtyneet ja olleet autosta ulkona, kun lähellä olevasta talosta oli juossut mies heitä kohti kirves kädessään, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Nuoret olivat nousseet autoon ja ajaneet pois paikalta. Kirvestä kantanut mies on poliisin tiedossa ja häntä epäillään laittomasta uhkauksesta.

Torniossa Satamakadulla tapahtui kahden aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä pahoinpitely, jossa mies tuli kahden muun miehen pahoinpitelemäksi. Mies meni pahoinpitelyn seurauksena tajuttomaksi ja hänet kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi.

Poliisin jututtamat todistajat olivat nähneet pahoinpitelyn ja kahden miehen poistuneen tapahtumapaikalta. Epäiltyjä miehiä ei ole toistaiseksi saatu kiinni. Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *