Maastoauto suistui tieltä Haapavedellä – Jokilaaksojen pelastuslaitoksella tehtäviä liikenneonnettomuuksien vuoksi

Maastoauto suistui tieltä Haapavedellä – Jokilaaksojen pelastuslaitoksella tehtäviä liikenneonnettomuuksien vuoksi

-

Kuva: Heikki Uusitalo/Arkisto

Maastoauto suistui tieltä Haapaveden keskustassa keskiviikkoaamuna ennen kello kuusi. Kuljettaja ei ollut enää paikalla pelastuslaitoksen saavuttua paikalle.

Autoon oli tullut pieniä vaurioita. Pelastuslaitos siirsi ajoneuvon turvallisempaan paikkaan.

Keskiviikon vastaisena yönä kello kahden aikoihin myös Pyhäjärven Jyväskyläntiellä sattui henkilöauton ulosajo. Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja, eikä ajoneuvoon näkyviä vaurioita.

Tiistai-iltana kello 17.30 jälkeen Siikalatvalla Pyhännäntien ja Vaalantien risteyksessä kolaroi kaksi henkilöautoa. Henkilöautojen nopeudet olivat pieniä.

Onnettomuudessa oli neljä ihmistä, jotka eivät loukkaantuneet. Ajoneuvot oli siirretty sivuun jo ennen pelastuslaitoksen saapumista paikalle.

Raahessa kaksi ulosajoa

Itsenäisyyspäivänä Raahessa sattui kaksi henkilöauton ulosajoa. Iltapäivällä  Siikajoentiellä henkilöauto ajautui ulos tieltä. Yksin matkustanut kuljettaja ei loukkaantunut. Pelastuslaitos teki ajoneuvon virrattomaksi.

Kello 17 jälkeen Raahen Oulaistentiellä henkilöauto ajautui ulos tieltä. Onnettomuudessa oli yksi osallinen, joka ei loukkaantunut. Pelastuslaitos ohjasi liikenneonnettomuuspaikalla liikennettä.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *