Kun Juha Torvinen jälleen kerran tuomaroi ilmakitaransoiton MM-kisoja, hän ei vaadi uskottavaa kitaraotetta – 2 muuta asiaa ratkaisevat

Kun Juha Torvinen jälleen kerran tuomaroi ilmakitaransoiton MM-kisoja, hän ei vaadi uskottavaa kitaraotetta – 2 muuta asiaa ratkaisevat

Ilmakitaransoiton maailmanmestaruudesta kamppaillaan jälleen perjantaina Oulun Rotuaarilla. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 27. kertaa.

Finalistien esityksiä arvioi itseoikeutetusti Eppu Normaali -kitaristi Juha Torvinen, joka on istunut tuomaripöydässä vuosittain aivan tapahtuman alusta eli vuodesta 1996 alkaen.

Ei kun yksi vuosi on jäänyt väliin, Torvinen heti oikaisee.

– Siinä oli ikävä päällekkäisyys Eppujen keikan kanssa. Vieläkin harmittaa, kun muuten voisi sanoa olleensa tuomaristossa joka kerta.

Kysyttäessä, vieläkö hänet pyydetään joka vuosi mukaan vai ilmestyykö hän paikalle jo pyytämättäkin, Torvinen remahtaa nauruun.

– Olen kyllä ilmoittanut olevani käytettävissä niin kauan kuin kelpaan, mutta on siitä tähän mennessä aina oltu myös erikseen yhteydessä.

Ilmakitaristit esittelevät osaamistaan finaalissa kukin kahdella kappaleella, joista ensimmäinen on osallistujan itsensä valitsema ja etukäteen harjoittelema ja joista toinen tulee niin kilpailijoille kuin tuomareillekin yllätyksenä.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *