Asuntopuntari: Tuiraan vastikään valmistuneen asuinkerrostalon kaksioista voi valita, haluaako työtilan vai vaatehuoneen

Asuntopuntari: Tuiraan vastikään valmistuneen asuinkerrostalon kaksioista voi valita, haluaako työtilan vai vaatehuoneen

Asunto Oy Kisakentän Onni. Rakennusliike Lapti Oy. Suunnittelu UKI Arkkitehdit Oy. Asunto 17, 2h+kt+työtila, 43,5 neliötä. Mh. 48 900 euroa (vh. 162 900 euroa).

Tuiran Kangastien varrella käynnissä olevassa mittavassa mullistuksessa eli Lähimmäiskorttelin rakentamisessa on saavutettu ensimmäinen virstanpylväs Asunto Oy Kisakentän Onnin valmistumisen myötä.

Kisakentän virkistysalueen viereen sijoittuva seitsenkerroksinen talo on puhtaasti asuinkäyttöön tarkoitettuna korttelin ainokainen.

Vaikka vanhasta rakennuskannasta merkittävä osa korvautuu uudella, rakennusten käyttäjätahot säilyvät käytännössä samoina kuin ennen uudistustakin. Sekä Oulun seudun Mäntykoti ry että ensi- ja turvakoti saavat tulevaisuudessa kortteliin uudet tilat.

Asuminen on siten ainoa, mutta korttelin monimuotoisuutta lisäävä uutuus, ja omistusasuntoja tarjoavan As Oy Kisakentän Onnin lisäksi tuleviin rakennuksiin on suunniteltu sijoitettavaksi myös vuokra-asumista.

Punatiilinen talo istuu ympäristöönsä suhteellisen näppärästi.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *