Käytätkö WhatsAppia kuvien lähettämiseen? Luvassa iso muutos

Käytätkö WhatsAppia kuvien lähettämiseen? Luvassa iso muutos

Pikaviestisovellus WhatsApp on saamassa toivotun päivityksen, jonka avulla palvelua voi jatkossa käyttää entistä tehokkaammin kuvien ja videoiden jakamiseen.

Aikaisemmin kuva- ja videosisältöjen lähettäminen on toki onnistunut, mutta samalla niiden laatu on kärsinyt palvelun pakatessa sisältöä ankarasti. Jatkossa WhatsApp aikoo kuitenkin tarjota mahdollisuuden lähettää kuvia ilman kompromisseja kuvanlaadun suhteen

WhatsApp on jakanut Threads-tilillään videon, jossa esitellään ominaisuutta, joka mahdollistaa hd-videoiden jakamisen pikaviestipalvelussa. Puolestaan emoyhtiö Meta on vahvistanut The Vergelle hd-videoiden ja hd-kuvien saapuneen palveluun kansainvälisesti.

LUE MYÖS:

Käyttäjät pääsevät siis todennäköisesti lähettelemään entistä tarkempia sisältöjä hyvin pian. Ominaisuuden käyttöönotto voi vaatia sovelluksen päivittämistä.

Käytännössä hd-ominaisuus toimii siten, että kuvan lähettäjä voi päättää, haluaako hän jakaa kuvan isommalla vai pienemmällä tarkkuudella. Standardikokoinen kuva on nopeampi lähettää ja vie vähemmän tilaa, kun taas hd-kuva on huomattavasti tarkempi.

LUE MYÖS

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *