Lipon aika ei ollut vielä pääsarjassa – ”Kausi oli meiltä onnistunut, vaikka nyt harmittaakin”

Lipon aika ei ollut vielä pääsarjassa – ”Kausi oli meiltä onnistunut, vaikka nyt harmittaakin”

Naisten Superpesis, 3. karsintaottelu, Roihuttaret–Lippo 1–0 (4–2, 4–4). Roihuttaret säilytti paikkansa Superpesiksessä voitoin 3–0.

Lipon naisten ensimmäinen kausi Ykköspesiksessä ei saanut kirkkainta kruunuaan eli nousua pääsarjaan. Superpesiksen karaiseman Roihuttarien kolmas karsintavoitto irtosi jälleen suoraan kahden jakson jälkeen, vaikka tällä kertaa Lippo pelasi ottelusarjan eheimmän pelinsä.

– Sarjaa kun ajatellaan, niin ensimmäinen peli oli luokaton, toinen keskinkertainen ja tämä kolmas ja viimeinen oli ainoa, jossa saatiin aidosti hallinnan tunnetta, oululaisten pelinjohtaja Saku Alatalo perkasi.

Sillä voidaan toki jossitella, ettei Lippo pelannut karsintasarjassa tämän kesän parasta pesäpalloaan, mutta se on turhaa. Superpesiskarsinta oli nousijajoukkueelle niin fyysisesti kuin henkisestikin uusi paikka, ja lippolaisilta loppui yksinkertaisesti bensa tankista. Runkosarjan menestys perustui pitkälti tarkkaan roolitukseen sekä kärkiyksilöiden onnistumiseen, mutta pääsarjatason joukkuetta vastaan kokoonpanoon olisi tarvittu enemmän leveyttä.

– Kausi oli meiltä onnistunut, vaikka nyt harmittaakin. Pääsimme pelaamaan neljä kovaa pudotuspelisarjaa, jotka kasvattavat pelaajia tulevaisuutta varten. Olen jokaisesta pelaajasta ja taustahenkilöstä erittäin ylpeä, Alatalo kiitteli.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *