Jopa 87 % Reaktorin työntekijöistä omistaa yhtiön osakkeita

Jopa 87 % Reaktorin työntekijöistä omistaa yhtiön osakkeita

Osakkeet ovat yhä useamman yrityksen salainen ase henkilöstön sitouttamisessa ja kannustamisessa. Aiemmin ne kuuluivat lähinnä ylimmälle johdolle, mutta nykyään ne ovat avainhenkilöiden lisäksi usein saatavilla myös tavalliselle henkilökunnalle.

It-alan yritykset ovat omaksuneet tämän käytännön. Esimerkiksi Reaktorissa osakkeiden käyttö alkoi sitouttamisesta ja matalampien palkkojen kompensoimisesta. Vuonna 2010 pitkäaikaisille työntekijöille vakiintui mahdollisuus hankkia osakkeita.

Vuonna 2016 yhtiö toteutti massiivisen henkilöstöannin, joka tarjosi jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin. Uudet työntekijät jäivät kuitenkin ulkopuolelle, joten käyttöön otettiin jatkuva osakeanti, jossa jokainen vakituinen työntekijä voi sijoittaa osakkeisiin säännöllisesti.

Tällä hetkellä noin 87 prosenttia Reaktorin työntekijöistä omistaa yrityksen osakkeita.

Tämä on Tivin tilaajille tarkoitetusta artikkelista Chat GPT-tekoälyn avulla tehty tiivistelmä. Täydessä artikkelissa kerrotaan yksityiskohtaisesti Reaktorin osakeannista ja sen vaikutuksista työntekijöihin. Tilaajana pääset lukemaan täyden artikkelin tästä linkistä.

LUE MYÖS

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *