Asuntopuntari: Kompaktissa perheasunnossa ei ole hukkatilaa Välivainion keskuskorttelien ensimmäisen vaiheen kerrostalossa

Asuntopuntari: Kompaktissa perheasunnossa ei ole hukkatilaa Välivainion keskuskorttelien ensimmäisen vaiheen kerrostalossa

Asunto Oy Välivainion Pegasus. Rakennusliike Lapti Oy. Suunnittelu Sweco Architects Oy. Asunnot C20, C33, C46, 4h+kt+s, 82 neliömetriä. Vh. 269 500–291 500 euroa (2.–4.krs).

Välivainiolle on valmistunut tänä kesänä kaksi uutta kerrostalokorttelia, joista Siirtolantien varteen valmistunutta käsiteltiin tällä palstalla pari viikkoa sitten.

Toinen kortteli on valmistunut edellisen lähistölle Kesätielle.

Kreikkalaisesta mytologiasta nimensä saaneet taloyhtiöt ovat ensimmäinen osa kolmen korttelin kokonaisuudesta, Välivainion Galaksista.

Tämä puolestaan oli Oulun kaupungin järjestämän tontinluovutuskilpailun voittaneen ehdotuksen nimi. Kilpailulla haettiin toteuttajaa tulevaisuuden Välivainion keskuskortteleille.

Ensimmäinen osa ei vielä juuri näy Kemintien, eli tulevan Alppilanbulevardin suuntaan, mutta seuraava osa kurottuu jo sen varteen.

Juuri siihen kohtaan on tarkoitus toteuttaa tulevaisuudessa Alppitori – keskeinen uusi aukio, jonka kohdalla myös Kemintien nykyinen tielinjaus muuttuu.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *