Oulun teatterin kevätvieraat ovat Chaplinin sukua – Esitystä Bells and Spells on kehuttu järjestäjän ammatin painajaiseksi

Oulun teatterin kevätvieraat ovat Chaplinin sukua – Esitystä Bells and Spells on kehuttu järjestäjän ammatin painajaiseksi

Oulun teatterin ensi kevään vierailuohjelmistossa nähdään kuuluisia kansainvälisiä vieraita. Harvinaislaatuinen kevätvieras näillä leveysasteilla on Victoria Thierrée Chaplinin luoma ja ohjaama teos Bells and Spells.

Bells and Spells tarjoaa fyysistä teatteria, eteeristä kuvastoa, arvaamatonta rekvisiittaa ja surrealistista huumoria. Näyttämöllä ovat ranskalaisen näyttelijä Aurelia Thierrée ja tanssija Jaime Martinez.

Aurelia Thierrée esittää kleptomaania, joka on varastamiensa esineiden armoilla. Naulakko alkaa kävellä, tuolit ja pöytä liukuvat pois ja mekko alkaa elää omaa elämäänsä.

Eräs brittikriitikko kehui teosta järjestäjän ammatin painajaiseksi.

”Maailmanluokan esityksen saaminen Ouluun kutkuttaa valtavasti.”

Alma Lehmuskallio

Oulun teatterin taiteellinen johtaja

Esityksen ohjaaja Victoria Thierrée Chaplin on koomikko, näyttelijä ja ohjaaja Charlie Chaplinin ja tämän neljännen vaimon Oona O’Neillin tytär.

Esiintyjä Aurélia Thierrée, Victoria Thierrée Chaplinin tytär, on näytellyt lapsesta asti vanhempiensa sirkusryhmissä Le Cirque Imaginairessa ja Cirque Invisiblessa.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *