Pohjois-Pohjanmaalla useita ulosajoja lauantain aikana, loukkaantumisilta vältyttiin – ”Talvikelit ovat saapuneet ja tiet ovat nyt liukkaita”

Pohjois-Pohjanmaalla useita ulosajoja lauantain aikana, loukkaantumisilta vältyttiin – ”Talvikelit ovat saapuneet ja tiet ovat nyt liukkaita”

Pohjois-Pohjanmaalla on tapahtunut useita liikenneonnettomuuksia lauantain aikana.

Päivän aikana sattui muun muassa useita ulosajoja. Puoliltapäivin pelastuslaitos hälytettiin Siikalatvalle, jossa henkilöauto oli ajautunut ulos Nelostieltä. Autossa yksin ollut kuljettaja ei loukkaantunut tilanteessa.

Kolmen aikaan Oulaisten Siitosentiellä henkilöauto ajautui ojaan mutkassa. Ketään ei löytynyt paikalta pelastuslaitoksen saavuttua paikalle.

Pulkkilassa ja Raahessa ulosajoissa saivat osumaa myös valopylväät. Kukaan ei loukkaantunut tilanteissa.

Ulosajoja tapahtui myös Nivalan keskustassa, jossa kaksi autoa ajautui tieltä ulos seitsemän aikaan illalla. Kyseessä oli kaksi erillistä ulosajoa, jotka eivät liittyneet toisiinsa. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuuksissa.

Haapajärven Elämäjärventiellä sattui lauantaina kahden auton kolari. Onnettomuudessa kääntyvän auton takana ajaneen auton kuljettaja törmäsi edellä ajaneen auton kylkeen. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Pelastuslaitos muistuttaa tilannenopeuden ja liikennesään huomioinnin tärkeydestä.

– Talvikelit on saapuneet ja tiet ovat nyt liukkaita, tiedotteessa todetaan.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *