Testaako Apple Steamin toimivuutta tulevilla MacBook Proilla? Julkistamattomia koneita vilahtelee

Testaako Apple Steamin toimivuutta tulevilla MacBook Proilla? Julkistamattomia koneita vilahtelee

Kaksi toistaiseksi julkistamatonta Mac-mallia on noussut esiin Steamin julkaisemassa käyttäjätilastossa.

Mallit näkyvät Steamin marraskuun käyttäjätilastossa. Tunnuksia ”Mac14,6” ja ”Mac15,4” ei ole käytetty missään toistaiseksi julkaistussa Mac-koneessa.

Mallien näkyminen listoilla kertonee siitä, että Apple on testannut Steamin toimintaa toistaiseksi julkistamattomilla laitteillaan.

Mystisiä malleja. Julkaisemattomien koneiden prosenttiosuudet Steamin käyttäjämääristä eivät luonnollisesti päätä huimaa.

MacRumors huomauttaa, että tunnuskoodi ”Mac14,6” on viime viikkojen aikana noussut kahdesti esiin myös suorituskyvyn testaussofta GeekBenchin julkisissa tilastoissa. Niissä sen on listattu käyttävän toistaiseksi julkistamatonta M2 Max -suoritinta, jonka odotetaan tekevän debyyttinsä seuraavissa MacBook Pro -malleissa.

Applen odotettiin julkaisevan uusia MacBook Pro -päivityksiä vielä tämän syksyn aikana, mutta sittemmin julkistus on mitä ilmeisimmin siirtynyt ensi vuoden alkuun. Näillä näkymin Applen odotetaan julkistavan 14- ja 16-tuumaiset MacBook Prot, jotka käyttävät M2 Pro- ja M2 Max -suorittimia.

LUE MYÖS

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *