Lyhyesti lukijoilta | Arvatkaa auttoiko, kun autojaan joen rannassa peseville mentiin sanomaan asiasta?

Lyhyesti lukijoilta | Arvatkaa auttoiko, kun autojaan joen rannassa peseville mentiin sanomaan asiasta?

Idänpääntien päässä on parkkipaikka Kutalanjoen rannalla. Parkkipaikkaa on alettu käyttämään autojen pesupaikkana. Ehtisikö kaupunki jossain vaiheessa viemään riittävän iso kyltin parkkipaikalle, jossa sanotaan, että autojen pesu on kielletty. Autojaan peseville on kyllä käyty sanomassa, että tämä ei ole sopiva paikka siihen hommaan, kun pesuvesien mukana menevät kemikaalit maastoon ja Kutalanjokeen sekä sitä kautta eteenpäin. Arvatkaa auttoiko?

Liinukka

Suurkiitos terveyskeskuksen toiminpideosastolle oltuani perjantaina 24.5. skopiassa. Pääsin nopeasti sisään, jopa ennen aikaani, ja kaikki sujui sitten melko kivuttomasti. Lääkäri ja varsinkin yksi hoitaja piti minusta erinomaista huolta, etten vain tuntisi suurta kipua. En ole ennen tavannut näin ihanaa huolenpitoa. Kiitos!

Tuula

Kiitos Hämeenlinnan kaupungin kunnossapito-osastolle nopeasta pölyn sitomisaineen levityksestä Sairionrantaan. Auttoi todella paljon, kun viime lauantaikin oli niin tuulinen.

Kiitos!

Kun kesätyö kiinnostaa ja mielessä pyörii, mustikatkin käy! Hei! Kun metsässä hyörii ja malttia riittää, ämpäreitä täyttyy, ostajia löytyy, kyllä! Poimija, kun vaan marjoja niittää. Toimi on tiukka, eikä mitenkään helppo, tiena on selkeä, jos ei työtä pelkää. Mustikoita löytyy sieltä ja täältä, kyllä! Harvinaista herkkua hakea vaan täytyy. Silmät auki, kun pitää, varmasti niit’ löytyy. Luonto antaa parastaan ja hyvää oloo kiirii, ”jokamiehen” kroppaan ja mieleen se myös hiipii, näin se marjastus poimijaa auttaa. Metsäretki kesätyössä virkistää ja voimaakin antaa. Yhdessä viel’ kun astelee, ilon säveliä se jo soittaa.

Marjastaja

Mitkä ovat hallituksen toimenpiteet, kun ilmastomuutos uhkaa huoltovarmuuttamme? Aurinko porottaa ja sadepisaraakaan ei tipahda taivaalta. Mistä saamme ruoan, kun pellot ovat rutikuivia ja sato jäänee pieneksi. Muuallakin maailmassa joko tulvii ja tulee rakeita tai on kuivaa ja maastopaloja on viljelyksilläkin, jolloin tuontikaan ei välttämättä pelasta. Hallituksen tulisi tehdä ilmastonmuutoksen estämistoimia niin kotimaassa, EU-tasolla ja globaalisti. Paikallinen hallituksen ministeri Ranne, mitä vastaat?

Palava maa tuleville sukupolville

Tekstaa mielipiteesi numeroon 13300

alkuun tunnus HS

sitten tyhjä sanaväli

muista kertoa aina oma koko nimesi ja paikkakuntasi toimituksen tietoon, vaikka käyttäisitkin nimimerkkiä

SMS-viestit, ei MMS

-ei jakelu- eikä muitakaan eri osastoille kuuluvia palautteita

-ei henkilökohtaisia, nimeltä mainitulle henkilölle osoitettuja kiitos-ilmoituksia

myös verkkolomakkeen kautta tai tietysti sähköpostilla:

mielipide@hameensanomat.fi

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *