Heliövaara palasi väkevästi ATP-tenniksen pariin – jatkopaikka irtosi tunnissa

Heliövaara palasi väkevästi ATP-tenniksen pariin – jatkopaikka irtosi tunnissa

Viime viikkojen ajan olkapäätään lepuutellut Harri Heliövaara avasi tenniksen nurmikauden vakuuttavasti brittiparinsa Henry Pattenin kanssa. Heliövaara ja Patten etenivät Eastbournen ATP-turnauksen nelinpelissä toiselle kierrokselle kaatamalla Argentiinan Guido Andreozzin ja Uuden-Seelannin Marcus Daniellin tunnin kestäneessä ottelussa 6–3, 6–1.

Ottelu oli Heliövaaralle ensimmäinen kolmeen viikkoon. Kesäkuun alussa kaksikko joutui vetäytymään Ranskan avointen grand slam -turnauksen kolmannelta kierrokselta Heliövaaran olkapäävaivan takia.

– Olkapään suhteen on kaikki ihan hallussa. Pari viikkoa olin täysin pelaamatta, mutta aika nopeasti pääsin kuitenkin takaisin sellaiseen kuntoon, että uskalsi lähteä pelaamaan. Olen parin päivän ajan pystynyt ihan täysillä syöttämään ja lyömään kämmentä, Heliövaara kertasi STT:lle ottelun jälkeen.

Heliövaara ja Patten saavat 2. kierroksella vastaansa suomalaispelaajan tai ykkössijoitetun parin. Emil Ruusuvuori kohtaa avauskierroksella australialaisparinsa Max Purcellin kanssa turnauksen kärkikaksikon Rajeev Ramin ja Joe Salisburyn.

Turnauksen kaksinpelin avauskierroksella Ruusuvuori haastaa kotiyleisönsä edessä pelaavan britti Cameron Norrien.

Lataa uusi sovellus

Helpoin tapa lukea tuoreimmat uutiset.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *