Kajaanin ammuskelu: Mustasukkainen mies ampui ensin naisystävänsä, sitten itsensä

Kajaanin ammuskelu: Mustasukkainen mies ampui ensin naisystävänsä, sitten itsensä

Kajaanissa sunnuntaina sattuneen ampumavälikohtauksen esitutkinta on edistynyt, poliisi tiedottaa.

Poliisi epäilee 40-vuotiaan miehen ampuneen naisystävänsä ja sen jälkeen itsensä. Lisäksi asunnossa ollut toinen mies loukkaantui.

Poliisi sai sunnuntaiaamuna ennen kello yhdeksää hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan ilmoittajaa uhataan aseella yksityisasunnossa Purolan kaupunginosassa. Matkalla kohteeseen poliisi sai uuden ilmoituksen, jonka mukaan kohteessa ammutaan.

Poliisin saapuessa paikalle asunnosta löytyi kaksi kuollutta ja yksi loukkaantunut henkilö. Tekovälineenä oli käytetty asetta.

Ampui toista miestä, sitten naisen ja itsensä

Esitutkinnassa on selvinnyt, että asunnossa asuivat loukkaantunut vuonna 1989 syntynyt mies, sekä menehtynyt vuonna 1994 syntynyt nainen.

Epäilty, vuonna 1982 syntynyt mies sekä menehtynyt nainen olivat poliisin tietojen mukaan parisuhteessa. Epäilty haavoitti asunnossa ensin toista miestä, jonka jälkeen hän surmasi naisystävänsä ja itsensä.

Teon motiiviksi epäillään mustasukkaisuutta.

Rikosnimikkeet ovat esitutkinnassa tarkentuneet murhaksi ja tapon yritykseksi. Lisäksi suoritetaan tavalliset kuolemansyytutkinnat. Poliisi ilmoittaa, että se ei tiedota asiasta enempää eikä avaa tarkempia tekoon liittyviä yksityiskohtia.

Lue myös: Kaksi ihmistä kuollut ja yksi louk­kaan­tu­nut aamulla am­pu­ma­vä­li­koh­tauk­ses­sa Ka­jaa­nis­sa – Poliisi tutkii murhana

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *