Lähes miljardin käyttäjän pikaviestipalvelu julkaisee oman sovelluskaupan

Pikaviestin Telegramilla on 950 miljoonaa aktiivista käyttäjää, ja toimitusjohtaja Pavel Durovin mukaan yhtiön tavoitteena on ylittää miljardin käyttäjän rajan tänä vuonna. Yhtiö suunnittelee myös oman sovelluskaupan ja sovelluksen sisäisen web3-sivustoja tukevan selaimen julkaisemista heinäkuussa, Techcrunch uutisoi.

Yhtiö on tukenut kryptovaluuttoja ja lohkoketjua pitkään. Telegramin vuonna 2018 julkaisema kryptovaluutta kuitenkin floppasi, mikä hidasti yhtiön aikeita päästä mukaan alalle. Siitä huolimatta yhtiö alkoi huutokauppaamaan käyttäjänimiä vuonna 2022 TON-lohkoketjussa.

Telegram on myös auttanut kehittäjiä rakentamaan minisovelluksia ja -pelejä, joissa käytetään kryptovaluuttoja. Yhtiö alkoi alkuvuodesta jakamaan mainostuloja kanavien omistajien kesken jakamalla heille uusia TON-lohkoketjuun perustuvia Toncoineja.

Alusta on kuitenkin ollut pitkään täynnä erilaisia kryptohuijareita. Vuoden 2023 marraskuusta lähtien huijarit ovat yrittäneet varastaa käyttäjiltä Toncoineja erilaisia keinoja hyödyntäen. Durov kertoi viime viikolla julkaistussa tiedotteessa, että yhtiö yrittää vähentää huijausten määrää.

LUE MYÖS

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *