Pakusta unelmien matkailuauto: suomalaisfirman käsityön tulos maksaa 32 500 €, ja tältä

Retkeilyautot kiinnostavat tällä hetkellä suomalaisia. Nyky-nomadismin ja seikkailunkaipuun myötä monien mielessä kiehertää myös oman retkeilyauton rakentelu.

Mutta kiinnostaisiko itse pakertamisen tai tehdasvalmiin auton oston sijaan suomalaisena käsityönä valmistettu retkeilyautovarustus?

Carsport Volkswagen Crafter Adventure on uusi premium-luokan retkeilyauto Carsportin ohjelmassa. Varustelu on kokonaan kotimaista käsityötä.

Käyttö mukavammaksi. Uudistuksissa on valmistajan mukaan keskitytty aiempaa parempaan asuttavuuteen. Kusti Rouhiainen

Vakiovarustuksen taso on varsin kattava, ja pyytämällä saa toki lisää. Nelivetoinen ja automaattivaihteinen auto rekisteröidään neljälle hengelle, ja voidaan toteuttaa B-kortilla ajettavana.

Uudistuksissa on valmistajan mukaan keskitytty aiempaa asuttavampaan varusteluun ja toimivampaan pohjaratkaisuun.

L4-mallissa 1,9 metriä pitkät sängyt on sijoitettu matkustussuuntaisesti. Lyhyemmässä L3-mallissa ne ovat poikittain, pituudeltaan 1,82 metriä ja 20 senttiä kapeammat.

Carsport on suomalainen ISO-sertifioitu brändi, jonka takana toimii vuonna 1965 perustettu perheyritys Jonasson Oy. Yritys keskittyy autojen sisustamiseen ja varusteluun. Se valmistaa ja varustelee myös henkilö- ja pakettiautoja.

Messuilla esitellyn, autoon tehtävän Adventure-varustelun hinta vakiovarustein on 32 500 euroa.

Jonasson Oy:n liikevaihto viime vuonna oli 8,2 miljoonaa euroa.

Ei C-korttia? Ei ongelmaa. Auton voi varustella henkilökortilla ajettavaksi. Kusti Rouhiainen
Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *