Vuoden viimeinen neljännes käynnistyi lokakuun aamukahveilla!

Vuoden viimeinen neljännes käynnistyi lokakuun aamukahveilla!

Jouluun on enää alle 10 viikkoa, ja aamukahveilla päästiinkin jo varaslähdöllä maistelemaan riisipuuroa. Tarjolla oli jälleen erittäin monipuolinen ja maittava aamiainen.

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimi OP Uusimaa.

Asiakkuuspäällikkö Petri Ahvenainen, ja vakuutusasioista Pohjolan asiakkuuspäällikkö Tuomo Kuisma. Esitys oli tiivis ja hyväntuulinen paketti, minkä jälkeen Petri ja Tuomo kiersivät pöydissä keskustelemassa yrittäjien kanssa.

Esityksestä muutama keskeinen nosto:

Pankkipalvelut:

– OP Uusimaa tarjoaa yrityksille kaikki tarvittavat pankkipalvelut, kuten yritystilin, OP-Visa Business Cardin sekä verkkopankin ja OP-mobiilin.

– OP:n kautta saat myös vaivattomasti kaikki uuden yrittäjän pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset.

– He rakentavat yrityksille ratkaisut, jotka tukevat niiden menestymistä. OP tarjoaa kokonaisvaltaista apua muun muassa investointien toteuttamiseen, päivittäisten rahavirtojen hallintaan ja varainhoidon kysymyksiin.

– Säästäminen ja sijoittaminen ovat aina ajankohtaisia aiheita. OP tarjoaa joustavia ratkaisuja juuri sinulle sopivalla tavalla. Jos olet kiinnostunut sijoittamisesta tai pohdit, mihin kannattaisi sijoittaa tällä hetkellä, voit varata ajan sijoitusneuvontaan.

Vakuutusten ajankohtaiset asiat:

– Liikenteessä näkyminen on tärkeää – muista heijastin!

– Huolehdi, että autossasi on kunnolliset renkaat ja että ajat maltilla.

– Suojaa tietosi ja toimi turvallisesti netissä.



Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *