Oomi laskee sähkön kuluttajahintaa kylmimmän talven ajaksi – väliaikainen hinnan alennus voimassa kolme kuukautta

Oomi laskee sähkön kuluttajahintaa kylmimmän talven ajaksi – väliaikainen hinnan alennus voimassa kolme kuukautta

-

Sähkönmyyntiyhtiö Oomi laskee kuluttaja-asiakkaiden sähkön hintaa 24,90 senttiin kilowattitunnilta, kerrotaan yhtiön tiedotteessa.

Muutos alkaa ensi vuoden ensimmäisenä päivänä. Väliaikainen hinta on voimassa kolmen kuukauden ajan eli maaliskuun loppuun saakka.

Alennettuun hintaan ovat oikeutettuja kaikki Oomin nykyiset asiakkaat, joilla on määräaikainen Kiinteä-sopimus tai toistaiseksi voimassa oleva Kesto- tai Jatkuva-sopimus.

Uusi hinta ei vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä, vaan näiden asiakkaiden kohdalla hintamuutos tapahtuu automaattisesti.

– Meillä on aito huoli asiakkaistamme. Halusimme löytää ratkaisun, joka auttaa akuutissa tilanteessa kylmimmän ajanjakson aikana, sanoo Oomin toimitusjohtaja Tuomas Oksanen.

Oomin mukaan sähkönhinnan laskemisen taustalla on useita tekijöitä. Oksanen sanoo, että hinnan laskemisen mahdollistaa onnistunut riskien hallinta, asiakkaiden säästötoimenpiteistä johtunut sähkönkulutuksen lasku sekä onnistumiset Oomin liiketoiminnoissa.

– Kaikkien kannalta on myös ensisijaisen tärkeää, että me jatkamme yhdessä sähkönsäästötoimenpiteitä, Oksanen toteaa.

Myös pörssihintaisen Oomi Aktiivisen asiakkaat saavat halutessaan siirtyä ei-määräaikaiselle Kesto-sopimukselle alempaan hintaan. Sähkösopimuksen muutoksen voi tehdä Oomi Online -palvelussa.

Oomi on valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö, joka myy muun muassa Oulun Energian sekä Oulun Seudun Sähkön tuottamaa sähköä.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *