Advania nappaa isomman kyberturvasiivun Abloylta

Advania nappaa isomman kyberturvasiivun Abloylta

It-palveluyritys Advania ja lukitusratkaisujen valmistaja Abloy ovat sopineet yhteistyön syventämisestä. Advania ottaa hoitaakseen Abloyn kriittisten asiakasympäristöjen alusta- ja tietokantapalvelut sekä varmistaa palveluiden kyberturvallisuuden. Abloy puolestaan keskittyy kehittämään omia digitaalisia ja turvakriittisiä palvelujaan.

“Älykkäiden digitaalisten turva- ja lukitusratkaisujen kysyntä kasvaa koko ajan. Samalla kasvaa kyberturvallisuuden merkitys”, Head of Service Operations Katja Kuusela Abloylta sanoo tiedotteessa.

Lukitus- ja kulunvalvontateknologia on kehittynyt voimakkaasti viime vuosien aikana. Älylukot alkavat olla arkipäivää. Fyysiset avaimet muuntuvat digitaalisiksi avaimiksi ja kulkeminen on mahdollista esimerkiksi mobiililaitteella. Kulunvalvonta on yhä useammin pilvipalvelussa, ja yhden järjestelmän kautta voidaan hallita pääsyä useisiin erilaisiin tiloihin toimistorakennuksista pysäköintihalleihin.

“Advanian pitäessä huolta sovellusalustoistamme ja kyberturvallisuudesta me voimme keskittyä omaan avainosaamiseemme: kehittämään moderneja lukitusratkaisuja ja palveluja. Palvelujen tulee olla turvallisia, mutta myös helppoja käyttää”, Kuusela sanoo.

Advanian ja Abloyn kumppanuus on jatkunut jo vuosia, ja nyt laajeneva sopimus kattaa kriittisten it-palveluiden ympärivuorokautisen hallinnan ja valvonnan sekä tietokantapalvelut. Samalla Abloylta siirtyy Advanialle kaksi asiantuntijaa vanhoina työntekijöinä.

LUE MYÖS

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *