Mies ja nainen anastivat iäkkään naisen korulippaan Ylitorniolla, Kemissä poliisi otti kiinni kaksi pahoinpitelystä epäiltyä

Mies ja nainen anastivat iäkkään naisen korulippaan Ylitorniolla, Kemissä poliisi otti kiinni kaksi pahoinpitelystä epäiltyä

Keski-ikäinen mies ja nainen tunkeutuivat rivitaloasuntoon Ylitornion Alkkulanraitilla lauantaina alkuillasta, kerrotaan Lapin poliisilaitokselta.

Kaksikko poistui asunnossa asukkaan käskystä. Myöhemmin oli käynyt ilmi, että kaksikko oli vienyt mukanaan asukkaan korulippaan, jossa oli ollut sormuksia ja muita kultakoruja noin 3 000 euron arvosta.

Rikos tapahtui noin kello 17.30–18. Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena.

Kemissä pahoinpitely ja rattijuoppoja

Kemin Kauppakadulla tapahtui pahoinpitely sunnuntain vastaisena yönä noin kello 3. Ulkomaalaisen 18- ja 21-vuotiaat miehet potkivat ja löivät nyrkeillä niin ikään ulkomaalaista 23-vuotiasta miestä.

Poliisi otti väkivaltaisen kaksikon kiinni ja kuljetti heidät poliisivankilaan. Uhri vietiin sairaalaan, mutta hänen saamansa vammat eivät olleet vakavia.

Lisäksi poliisi otti pysäytti sunnuntain vastaisena yönä Kemissä kaksi kuljettajaa, joita epäillään muun muassa rattijuopumuksesta.

Hieman ennen kahta Sauvosaarentiellä pysäytettiin mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta ja joka ajoi autoa alkoholin vaikutuksen alaisena.

Hieman kello kolmen jälkeen poliisi pysäytti Keskuspuistokadulla henkilöautoa kuljettaneen miehen, jolle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Kumpikin kuljettajista vapautettiin sairaalassa tehdyn verikokeen jälkeen.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *