HJK hukkasi voiton loppuhetkillä Seinäjoella – SJK:n pisteputki venyy

HJK oli lähellä voittoa miesten jalkapalloliigassa keskiviikkona, mutta sarjan suursuosikki hukkasi johtoasemansa lopussa Seinäjoella SJK:n vieraana. Pisteet jaettiin maalein 3–3.

HJK:n suurlupaus Topi Keskinen iski joukkueensa 3–2-johtoasemaan 62. minuutilla, ja vieraiden johto kesti liki loppuun asti. SJK:n Kasper Paananen toi kuitenkin kotijoukkueen tasoihin kulmapotkutilanteesta 88. minuutilla.

SJK:lla oli ennen tasoitusmaalia useampi kulmapotku putkeen, mutta Klubi ei onnistunut purkamaan ainuttakaan tilannetta, mikä lopulta kostautui.

– Lopun kulmat olisi tietenkin pitänyt pystyä puolustamaan paremmin, mutta SJK oli niissä hyvä. Tällä kertaa tuli piste, mutta voittokaan ei ollut kaukana, summasi HJK:n päävalmentaja Ossi Virta.

SJK ei ole hävinnyt kauden neljästä ottelusta ainuttakaan. Joukkueella on nyt kasassa kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kahdeksan sarjapistettä, jolla irtoaa liigan kärkipaikka.

Tällä kaudella yhden tappion kärsineen HJK:n riveistä verkkoa heiluttivat Keskisen lisäksi Anthony Olusanya ja Brooklyn Lyons-Foster. SJK:lta Paanasen lisäksi osuivat Jaime Moreno ja Rasmus Karjalainen.