Vierasvoitot jatkuivat Korisliigan viime kevään finalistien välierissä

Miesten Korisliigan viime kevään finalistit Helsinki Seagulls ja Kauhajoen Karhu Basket joutuivat nyt vastakkain jo välierissä, joissa kaikki pelit ovat päättyneet vierasvoittoihin. Keskiviikkona oli Karhu Basketin vuoro hakea Helsingistä voitto lukemin 84–81.

Karhu johtaa välieräsarjaa nyt 2–1. Neljäs peli pelataan lauantaina Kauhajoella.

Pelin suurin käänne tapahtui kolmannen jakson lopulla ja neljännen alussa Topias Palmin kolmostykityksen vietyä vieraat yhdeksän pisteen johtoon, jonka Seagulls kuittasi 14–0-nykäisyllä. Seagulls johti viimeisen minuutin alkaessa 79–77, mutta Karhu vei lopun 7–2.

– Jonkun pitäisi varmaan alkaa voittamaan kotonakin tässä sarjassa. Meillä oli etenkin ekalla puoliskolla oikea asenne, kun otimme paljon hyökkäyslevypalloja. Olisimme voineet päästä reiluun johtoon, mutta menetyksiä tuli harmittavasti, kertasi Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies Ruudun tv-haastattelussa.

Palmi heitti voittajille 20 pistettä ja Samuel Givens sekä Kristian Sjolund molemmat 14. Seagullsista Shavon Coleman teki Korisliigan piste-ennätyksensä 28. Rene Rougeau pussitti 18 pistettä.