Tuukka Tieksola loppukaudeksi Kärppiin – Vain reilun erän verran peliaikaa saanut Karolus Kaarlehto jatkaa matkaansa Ruotsiin

Tuukka Tieksola liittyy Kärppien riveihin loppukaudeksi. Arkistokuva.

Kuva: Jarmo Kontiainen

Hyökkääjä Tuukka Tieksola siirtyy loppukaudeksi lainalle Kärppiin. Seura kertoo asiasta tiedotteessaan.

21-vuotias Tieksola on oululaisyleisölle tuttu mies, sillä hän on edustanut Kärppiä juoniori-ikäisestä lähtien. Liiga-debyyttinsä hän teki kaudella 2018–2019 ollessaan vain 17-vuotias.

Keväällä 2021 Tieksola teki kolmivuotisen NHL-tulokassopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa, mutta sopimusta seurannut kausi kului lainalla Kärpissä. Kuluneella kaudella Tieksola on edustanut Hurricanesin farmiseuraa Chicago Wolvesia, joka pelaa AHL:ssä.

Kärppien urheilujohtaja Harri Aho odottaa Tieksolasta ratkaisijaa, joka tuo apua joukkueen ylivoimapeliin

– Hienoa saada oma kasvatti takaisin. Hän tietää, mihin on tulossa, ja me tiedämme, millaisen pelaajan saamme. Uskomme, että hän pystyy omalta osaltaan auttamaan kevään hyökkäyspeliämme, Aho sanoo tiedotteessa.

Tieksola liittyy joukkueen mukaan tiistaina.

Tammikuun jälkipuolella Mikkelin Jukureista Kärppiin siirtynyt maalivahti Karolus Kaarlehto jatkaa matkaansa. Hän siirtyy lainasopimuksella Ruotsiin SHL-joukkue Timrå IK:n riveihin.

Kaarlehto sai Kärpissä peliaikaa vain reilun erän verran. Reilu viikko sitten pelatussa KooKoo-ottelussa Kaarlehto otettiin vaihtoon noin 22 minuutin pelin jälkeen, kun hän oli päästänyt kolme maalia. Kärpät hävisi ottelun 4–2.

Enempää näyttöpaikkoja 25-vuotias maalivahti ei lyhyellä kärppävisiitillään saanut.