TP-47 voittoon Oulussa

Jalkapallo

-

Kuva: Kuvassa ottelun maalintekijät Miika Eskelinen, Aleksi Gullsten, Samppa Marjamaa, Ville Moilanen ja Jesse Isokangas.

TP-47:n ottelu Herculesta vastaan Oulussa 16.5. oli alusta asti torniolaisjoukkueen näytöstä, joka hallitsi palloa ja teki Herculeksen pelin rakentelun olemattomaksi kovalla prässillä. Ensimmäinen maali syntyi 18 minuutilla nuoren Jesse Isokankaan toimesta. Maali oli Jessen ensimmäinen Kakkosen tasolla. 22 minuutin kohdalla Hercules tasoitti. 35:n minuutin kohdalla Miika Eskelinen vei puolittaisesta läpiajosta TP:n jälleen johtoon. Tauolle lähdettiin vieraiden johdossa 1–2 .

Toisella puoliajalla TP-47:n prässin seurauksena Aleksi Gullsten karkasi läpiajoon ja pussitti pallon maaliin 62 minuutin kohdalla. Ville Moilanen teki jo 1–4 rangaistuspotkusta, joka tuli kun ”Allu” Gullstenia rikottiin. 83:n minuutin kohdalla Samppa Marjamaa teki laitanousun päätteeksi maalin alanurkkaan. Ottelun lopussa ”Allu” Gullsten teki vielä kaksi maalia kulmista ja näin ollen ottelu taputeltiin TP-47:n 7–1 voittoon. Ottelussa nähtiin 15-vuotiaiden juniorimaajoukkeeseen kuuluvan Jonatan Niskalan debyytti Kakkosessa.

Seuraavaksi TP-47 kohtaa sarjan kärjessä porskuttavan Kokkolalaisen GBK:n Puuluodossa lauantaina kello 17:00.